ENZIME DE BRUTĂRIE - GUMINASE-P
GUMINASE-P este un amestec de ß-glucanaze fungice, pentozanaze, amilaze și endoproteaze selectate pentru a îmbunătăți randamentul extractului de must și rata de filtrare a mustului atunci când se produce bere din grâu sau orz brut.
SCOPURI
- Creșterea randamentului extractului de must prin degradarea constituenților peretelui celular, îmbunătățind gelificarea granulelor de amidon și permițând amilazelor să ajungă mai ușor la substratul lor atunci când se produce bere cu niveluri ridicate de grâu sau orz brut.
- Îmbunătățirea ratei de filtrare a mustului prin hidrolizarea ß-glucanilor și pentozanilor.
TEMPERATURA
- Optim 45-55°C.
EFECTUL pH
- pH optim între 4,5 și 6,5.
APLICAȚIE
- Guminase P se adaugă la începutul măcinării.
DISPONIBILITATE
- Formă pulbere în butoaie din plastic sau carton de 25-50 kg.
EXEMPLE
- Fabricarea berii 100% din grâu brut folosind amilaze exogene și Guminase P (rate: % w/w enzimă/grăunțe de grâu).
Maltosilază Liquamyl Guminase P
Randament extract (%) Zaharuri totale (g/100 ml)* Maltoză (%) Maltotrioză (%) Glucoză (%) Azot amino liber (ppm)* Rata de filtrare 0,1% (w/w)...
Maltosilază Liquamyl Guminase P
Randament extract (%) Zaharuri totale (g/100 ml)* Maltoză (%) Maltotrioză: